Плащания и доставка

Можете да получите вашата торта на посочен от Вас адрес или на място от нашата работилница за торти

Можете да ни намерите всеки ден от 09:00
часа до 18:00 часа на адрес: бул. Цариградско шосе 72, телефон за връзка: 0883 20 25 23

Доставките които правим са в рамките на гр.София и са напълно безплатни, с включени подаръчна опаковка и транспорт. Необходимо е да ни предоставите точен адрес и да съгласуваме час за доставка (всеки ден от 10:00 часа до 20:00 часа), както и телефон за връзка. При несъществуващ или некоректно подаден адрес, както и при липса на лице което да приеме поръчката в определения час, продукта се връща обратно и трябва да бъде получен на място от работилницата ни или да бъде повторно доставен от нас срещу заплащане от 5 лв. допълнително. 

Заплащането на продуктите става в момента на получаването и може да бъде извършено в брой или предварително по банкова сметка: BG58FINV91501016846978, BIC: FINVBGSF, Първа Инвестиционна Банка. В основанието за плащане посочете продуктовия код на тортата, която сте избрали.

При необходимост от издаване на фактура, моля изпратете e-mail на адрес: sladkasofia@gmail.com с включени данните на получателя на фактурата и поръчката, която сте направили.

При необходимост от издаване на придружаващ документ Удостоверение за качество /Сертификат/, моля напишете e-mail на адрес: sladkasofia@gmail.com с поръчката, която сте направили или се обадете на тел.: 0883 20 25 23