Торти


Профитероли

Цена: 14.99 лв.

Бадемови сладки - 100 гр.

Цена: 2.32 лв.

Сладки с шоколад - 100 гр.

Цена: 1.97 лв.

Медена плитка - 100 гр.

Цена: 1.77 лв.

Соленки с пармезан - 100 гр.

Цена: 2.16 лв.

Многозърнести соленки - 100 гр.

Цена: 1.88 лв.

Соленки със слънчоглед - 100 гр.

Цена: 1.92 лв.